Faktisk er ordet "coaching" misledende, for traditionel life coaching er ikke egnet til mennesker med stress.

 

Stress-symptomer er diffuse og nemme at forveksle med psykisk mistrivsel. I vores præstations-tidsalder er første tanke ofte, at vi bør handle eller udvikle os ud af ubehaget. Man kan blive fristet til at gå til coach for at få nye mål med livet eller til psykolog for at finde årsagen til ubehaget i dysfunktioner og traumer. 

Og det kan meget tit være en rigtig god ide - hvis der vitterligt er tale om psykologiske problemer eller en skæv livsretning. 

Men meget ofte er der tale om, at vi er helt almindelige psykisk sunde mennesker, som har kørt på pumperne alt for længe. Derfor er det vigtigt, at du tager din krop alvorligt og får den rigtige hjælp fra starten. 

Jeg møder mange, som har været nede med stress flere gange, og det er ofte fordi behandlingen, de har modtaget, har været for overfladisk.

 

Stresscoaching er en målrettet og praktisk form for hjælp, hvor vi arbejder med konkrete strategier, værktøjer og afstressning. Formålet er at få balance i livet igen, ændre uhensigtsmæssige vaner og tanker og finde metoder til at forebygge fremtidig stress. Alt dette medvirker til, at du vil stå langt stærkere og mere robust end tidligere. 

Stresscoaching giver desuden selvindsigt og opbygger et bedre selvværd, hvilket er med til at øge din livskvalitet.

hvorfor stress-coaching?

kontakt

SLIP DIN STRESS

v. stresscoach og hypnoterapeut

Tine Freund

 

Elkjærvej 36 

8230 Åbyhøj

Tlf. +45 61671123

Email: tine@slipdinstress.dk